Om os

Hvem er vi?

Vi er to vidt forskellige kvinder med hver sin identitet og historie, men det er i fællesskab vi tror på at kunne skabe noget unikt. Kunderne er vores vigtigste udgangspunkt og derfor stræber vi altid efter, at kunne give dem den bedste købsoplevelse. Vi lader os altid inspirere af inputs fra kunderne. Det er i sidste ende dem, som skal fortælle vores historie videre.

 

39390190_10156725211829432_5036663497539190784_o

Undertøj er også præget af nye trends og tendenser, men det er vigtigt ikke at gå på kompromis med komforten eller kvaliteten. Hos ROSA NOA lægger vi vægt på, at vores undertøj både er lækkert at se på og samtidig så behageligt, at du har lyst til at sove med det på. Undertøj må gerne udstråle selvsikkerhed, da vi som kvinder har brug for, at føle os lækre udenpå som under tøjet –  lingeri er det inderste lag, der betyder så umådelig meget for den samlede komfort.

Vi står til rådighed

Nu har flere forskellige kvinder købt vores undertøj; kvinder med former, slanke kvinder, kvinder med henholdsvis store og små bryster. Da vi ved hvor svært det er at vælge den rigtige størrelse, står vi altid til rådighed hvis behovet er for det. Ligeledes sørger vi for at pakke undertøjet ind, så det fremstår flot, indbydende og ikke mindst personligt for modtageren.

Our Vision

Som sagt er komforten af undertøjet vigtigt og derfor foretrækker vi undertøj uden bøjle. Det er nemlig her den store forskel er, når du skal sove med undertøjet på. Med en snert af elasthan bliver lingeriet fleksibelt og strækbart, så du får noget undertøj, der tilpasser sig dine aktiviteter og kropsbevægelser.

Få 100 kr. rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & få 100 kr at shoppe for.